Branches

SCHOONMAAK

a31b89bf4e82243978998b052f0c3d4a

Horeca & Hotels

JHB stemt schoonmaak – en/of onderhoudswerk helemaal af op uw wensen. Wij hanteren flexibele tijden. Vroeg in de ochtend of laat in de avond? Geen probleem voor ons.

bg1

Appartementen

Dankzij onze ervaring kunnen wij uw appartement snel schoonmaken, waardoor deze werkzaamheden nagenoeg onopgemerkt aan u voorbijgaan.

OfficeCleaning_mop850px

Kantoren

Wij helpen u graag met schoonmaak en/of onderhoudwerk van uw kantoor. U kunt erop vertrouwen dat alles goed schoongemaakt wordt en dat er in uw kantoor een prettige werkomgeving blijft.

download

Bouw-Opruiming/Oplevering

U hoeft zich geen zorgen te maken over het afval dat overblijft tijdens de bouwwerkzaamheden. Wij zorgen dat de afval netjes wordt opgeruimd , zodat u met de inrichting van de ruimte kunt beginnen.

kitchen-cleaning-essentials-hobs

Keuken

Wij maken uw keuken op een grondige manier schoon, met behulp van verschillende machines.

Cleaning-services-wallpaper-for-1920x1080

Scholen

JHB vindt het belangrijk dat scholen schoon blijven. Studenten en leerlingen presteren beter in een schone leeromgeving. JHB verzorgd dan ook de professionele, hygiënische schoonmaak van klaslokalen, sanitairgroepen, trappenhuizen en periodiek waxen van vloeren.

horeca

Chef in a Restaurant

Medewerker in keuken & chef kok

Heeft u intersse in een baan als chef kok of wilt u meekijken in een professionale keuken. Wij kunnen u hiermee helpen. Wij hebben diverse contacten in heel Nederland.

shutterstock_129940547

Gastheer/gastvrouw

Heeft u een gastheer/vrouw nodig voor uw feest? Wij staan direct voor u klaar.

pexels-photo-110472

Barmedewerker

Op zoek naar een barmedewerker? Of heeft u interesse in een baan als barmedewerker? Neem dan direct contact met ons op.

Bouw

plaster-wall-tiling

Stuccen

Wij zijn gespecialiseerd in vele soorten stucwerk, waaronder glad pleisterwerk en fijn schuurwerk.

tech-metselaar-muur

Metselaar

Wij hebben personeel in dienst die al uw metselwerk uit handen kan nemen. Voor meer informatie, kunt u ons een e-mail sturen.

painting-black-paint-roller

Schilder

Heeft u advies nodig op het gebied van schildewerk? Wij staan direct voor u klaar. Wij kunnen u adviseren over verfsoorten, materiaal, kleurgebruik, onderhoud etc.

glasbewassing

windows

Glazenwasser

Glazen wassen op een hoogte hoger dan 16 meter kunnen wij door middel van een hoogwerker/hangladder of gondel.  Uiteraard wordt dit werk door professionale medewerkers verzorgt.

Klik om ons te bellen
error: Content is protected !!